Campercontact App

Het is eindelijk zover: de allereerste NKC-app ziet het levenslicht! Vol trots presenteert de NKC de spiksplinternieuwe Campercontact-app die gedetailleerde informatie bevat van de 14.000 camperlocaties uit 38 landen die Campercontact.nl inmiddels rijk is. De app is ontwikkeld voor smartphones en tablets met een iOS- (iPhoCampercontact-app_300ne en iPad) of Android-besturingssysteem (zoals Samsung, HTC, LG en Sony). Vandaag wordt de iOS-versie gelanceerd; de Android-variant volgt over een aantal weken. Houd hiervoor de website in de gaten.

Een schat aan mogelijkheden
Wat heeft de app u te bieden? Uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden helpen u bij het vinden van de juiste locatie in de buurt van uw huidige locatie of in de plaats waar u wilt verblijven. Gebruikers kunnen o.a. selecteren op land, regio, type locatie of prijs. Ook kan men zoeken via de kaart. Van elke camperlocatie is uitgebreide informatie opgenomen, zoals gebruikers van Campercontact.nl gewend zijn. De app is ook offline te gebruiken zodat u geen onnodige datakosten heeft.

Voor en door camperaars
Mooi is dat de NKC het Campercontact-uitgangspunt ‘Voor en door camperaars’ ook richting de app doorgetrokken heeft. In een handomdraai voegt men namelijk zelf nieuwe camperlocaties toe, net als beoordelingen, foto’s en wijzigingen. Die ene unieke camperlocatie gevonden? Markeer haar als favoriet en deel haar eenvoudig via e-mail, Facebook en Twitter.

Gratis voor NKC-leden
Voor NKC-leden is de app uiteraard gratis. Dus ga nu naar Apple’s App store, zoek op camperplaats en download de app. Vervolgens ontgrendelt u de volledige versie met uw NKC-lidmaatschapsnummer en postcode. Het lidmaatschapsnummer vindt u op uw NKC/CCI-combicard en op de adreswikkel van Kampeerauto magazine. Niet-leden betalen € 5,49 voor de complete app.

Zoekterm binnen de App store= NKC

Store Apple Store Google Play

Meer informatie
Kijk voor alle informatie over de app, zoals een uitgebreide handleiding en veelgestelde vragen, op www.campercontact.nl/app
of scan onderstaande QR code.

QR-code camperplattegrond Noord-Holland